Mitä turvallisuusohjeita pitää noudattaa?

PIDÄ TUOTE POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. PAINEPAKKAUS. PAKKAUS SAATTAA RÄJÄHTÄÄ KUUMENNETTAESSA. Tuote saattaa ärsyttää silmiä. ÄLÄ päästä ainetta silmiin, iholle tai vaatteisiin. Älä suihkuta suuria määriä tuotetta suljetussa tilassa. ÄLÄ hengitä suihketta. ÄLÄ päästä tuotetta suuhun. ÄLÄ suihkuta ruokaan. Pitkäaikainen tai toistuva ihokontakti saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. ÄLÄ suihkuta suoraan kasvoihin. ÄLÄ puhkaise äläkä polta pakkausta. ÄLÄ POLTA. Säilytä suojassa kuumuudelta. ÄLÄ altista kuumuudelle. Ei saa säilyttää yli 49 °C:n lämpötilassa. Pakkaus voi räjähtää.

ENSIAPU: Sisältää etyylialkoholia, ionittomia tensidejä ja tuoksuöljyjä. Jos tuotetta on nielty, soita heti myrkytystietokeskukseen tai lääkärille.

ÄLÄ oksennuta.

Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Poista piilolinssit ja huuhtele silmiä vähintään 15 minuuttia. Jos ärsytystä ilmenee, hakeudu lääkäriin. Pese iholle joutunut tuote pois saippualla ja vedellä. Jos ärsytystä ilmenee, hakeudu lääkäriin. Jos tuote aiheuttaa reaktion, lopeta käyttö ja hakeudu lääkäriin. Pese kädet käytön jälkeen.

HUOMAUTUS VANHEMMILLE: Noudata aina käyttöohjetta. Tuotteen tahallinen väärinkäyttö sisään hengittämällä eli imppaamalla voi olla vaarallista tai jopa tappavaa. Ehkäise imppaus. Lisätietoja: www.inhalant.org