Home is in the Air™

Koti on tila, jonka sinä olet luonut. Jokainen huonekalu, perhevalokuva tai koriste-esine, jota ilman ei vain voi elää, kertoo tarinaasi.

Koti on koostettu ajatuksella ja rakkaudella. Viimeistele tunnelma Air Wick® ‑tuoksuilla. Ne tuo huolitellun, kestävän silauksen ympäristöön, jonka olet luonut kotiisi. Kotisi tuoksu kertoo sinusta. Tuoksun avulla voit rakentaa täydellistä tunnelmaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi. Asukkaasta ja paikasta riippumatta jokainen koti on kaunis, kun koti on tuoksuissa – Home is in the Air™.

Kotisi on sivu, jolle kirjoitat tarinasi – ja siihen sisältyy myös tuoksu. Olet valinnut kotisi kalusteet, värit ja materiaalit hyvin huolellisesti, ja yhtä lailla haluat valita juuri oikeat tuoksut välittämään kotisi persoonallista henkeä. Kaikki tämä välittää kotisi ominaista ilmettä sekä luo perheellesi ja ystävillesi lämpimän, kutsuvan ilmapiirin.

Vuodenajat vaihtuvat, ja niin vaihtuu myös kotisi tunnelma. Air Wick® tarjoaa monipuolisen tuoksuvalikoiman, jonka avulla voit helposti vaihtaa tai kerrostaa tuoksuja erilaisia tilaisuuksia, vuodenaikoja tai säätiloja varten.

Kodin voi nähdä, sitä voi koskettaa ja sen voi tuntea – mutta koti on myös tuoksuissa. Ilmaise itseäsi tuoksun kautta. Miten tuoksuja käytetään tilan muuntamiseen ja elävöittämiseen? Air Wick® auttaa sinua tekemään asunnostasi kodin.