Tietoa yrityksestä: Air Wickin historia

Jokaisella on oma ainutlaatuinen tuoksutarinansa – myös Air Wickillä. Tarinamme alkoi vuonna 1943, kun ryhdyimme tarjoamaan kodin tuoksutuotteitamme Yhdysvalloissa. Kun sana kiiri ja parhaiden tuoksujemme kysyntä kasvoi, päätimme vuonna 1953 ulottaa toimintamme kattamaan Euroopan, Kanadan ja Australian kotitaloudet.

Tällä hetkellä Air Wick® -tuotteita on saatavilla yli 60 maassa. Tarjoamme laajan valikoiman kodin tuoksutuotteita, kuten tuoksuöljyjä, Freshmatic® ‑huonesuihkeita, tuoksukynttilöitä, huonesuihkeita, Stick Ups® ‑tuotteita ja muita siirrettäviä ilmanraikastimia sekä Aroma Sphere ‑tuoksunvapauttajia. Niin ikään tuoksuvalikoimamme on hyvin monipuolinen, ja siihen kuuluu runsaasti erilaisia tuoksuja kukkaistuoksuista, hedelmäisistä tuoksuista ja gourmet-tuoksuista puhtaiden lakanoiden tuoksuun, laventelintuoksuun ja sitrustuoksuihin.

Air Wick® ‑kodintuoksutuotteiden avulla voit varmistaa, että kotisi on aina raikas ja kutsuva ja ilmentää omaa persoonaasi. Air Wick® ‑valikoimasta löydät juuri oikean tuoksun yhtä lailla kotoisien kuin eksoottistenkin tunnelmien luomiseen. Tutustu tuotteisiimme ja valikoimiimme, niin huomaat, kuinka helposti saat aikaan kotoisan kutsuvan ilmapiirin Air Wick® ‑tuoksuilla.

Lisätietoja tuoksuista, veden ja energian säästämisestä ja monista muista aiheista löydät RB:n Happier Homes ‑sivustosta.