Freshmatic FAQs

1. Mitä Air Wick® Freshmatic® ‑aloituspakkaukseen sisältyy?

Saatavilla on kahdenlaisia aloituspakkauksia: toinen pakkaus sisältää Air Wick® Freshmatic® Ultra -laitteen, suihketäytepakkauksen ja kaksi AA/LR6-paristoa sekä käyttöohjeet. Toinen sisältää Air Wick® Freshmatic® Ultra -laitteen ja kaksi AA/LR6-paristoa.

2. Onko valkoisen ja koristellun laitteen välillä eroja?

Molemmat tuottavat jatkuvan tuoksun Air Wick® Freshmatic® -täyttöpakkausten avulla. Valitse sisustukseesi sopiva versio erilaisista vaihtoehdoista.

3. Mitkä ovat Air Wick® Freshmatic® Ultra ‑automaattisuihkeen edut muihin ilmanraikastajiin verrattuna?

Air Wick® Freshmatic® tuottaa jatkuvan tuoksun automaattisesti koko päivän ajan. Kotonasi on aina hyvä tuoksu. Koska kaikki suihkaukset ovat samankokoisia annoksia, tuoksun taso pysyy samana täyttöpakkauksen alusta loppuun.

4. Laitteessa on punainen vipumekanismi, joka estää minua vaihtamasta täyttöpakkausta. Mitä pitää tehdä?

Jotta voit kääntää punaista vipua ja vaihtaa täyttöpakkauksen, LAITE TÄYTYY ENSIN SAMMUTTAA. Nosta sitten punainen vipu yläasentoon kääntämällä sitä myötäpäivään. Voit nyt vaihtaa täyttöpakkauksen ja käynnistää laitteen uudelleen.

5. Mikä on oikea tapa asettaa täyttöpakkaus paikalleen?

Suuntaa laite aina poispäin kasvoistasi. Sammuta laite ennen täyttöpakkauksen vaihtamista. Laitteen avaaminen: paina laitteen päällä oleva nappi pohjaan asti ja vedä etukansi alas. Aseta täytepakkaus paikalleen. Täyttöpakkauksen suuttimen tulee osoittaa laitteen etuosaa kohti. Kun laite on suljettu, etukannen aukosta pitäisi näkyä suuttimessa oleva musta reikä, josta suihke tulee ulos. Sulje laitteen kansi, suuntaa se poispäin kasvoistasi ja valitse tuoksun voimakkuus. Ensimmäinen suihkaus tulee noin 15 sekunnin viiveellä.

6. Voiko tuoksun voimakkuutta säätää?

Air Wick® Freshmatic® -tuotteissa voi valita kolmesta vaihtoehdosta sopivan suihkutusvälin, joka tuottaa halutun tuoksun voimakkuuden. Kun valitset asetukseksi kolme kukkaa, tuoksu on voimakkain.

7. Mitä katkaisimen yläpuolella olevat kukkakuviot tarkoittavat?

Kukkakuviot tarkoittavat eri asetuksia. Mitä ylempänä ja suurempi kukka on, sitä voimakkaampi on tuoksu.

  • Suuri kukka: Voimakas tuoksu.
  • Keskikokoinen kukka: Keskivahva tuoksu.
  • Pieni kukka: Mieto tuoksu.
  • Pallo: sammutettu

8. Mihin laite kannattaa sijoittaa?

Air Wick® Freshmatic® -laitteen voi ripustaa seinälle. Sen voi myös asettaa hyllylle. Laite pitää aina sijoittaa vähintään 180 cm:n korkeuteen. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä.

9. Miten laite sammutetaan?

Kun kytkin on vasemmanpuoleisessa asennossa, laite on sammutettu. Jos laite on poissa käytöstä pitkiä aikoja, suosittelemme täyttösäiliön ja/tai paristojen irrottamista.

10. Mistä tietää paristojen loppuneen?

Laite lopettaa suihkuttamisen. Paristot kestävät yleensä kolmen täyttöpakkauksen ajan. Jos epäilet paristojen loppuneen, sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Jos laite ei suihkuta 15 sekunnin kuluessa, vaihda paristot.

11. Mitkä paristot sopivat laitteeseen?

Vaihda paristot tarpeen mukaan uusiin, laadukkaisiin alkaliparistoihin. Emme suosittele sinkki-hiili-paristojen tai ladattavien paristojen käyttämistä laitteessa, koska niissä ei välttämättä ole tarpeeksi energiaa laitteen pitkäaikaiseen käyttöön.

12. Kuinka kauan Air Wick® Freshmatic® -suihke voi kestää?

  • Ylimmässä asennossa (iso kukka): Noin 20 päivää.
  • Keskiasennossa (keskikokoinen kukka): Noin 50 päivää.
  • Alimmassa asennossa (pieni kukka): Noin 60 päivää.
  • Alin asento tarkoittaa, että laite on sammutettu.

13. Miten monta suihkausta yhdestä täyttöpakkauksesta saa?

Yksi 175 ml:n täyttöpakkaus antaa jopa 2400 suihkausta

14. Laitteessa vilkkuu punainen valo. Mitä pitää tehdä?

Jos laitteessasi vilkkuu punainen talo, ota yhteys asiakaspalveluun numeroon + 358 029 000 9200, niin saat ohjeistusta vianetsintää.

15. Miksi Freshmatic®-laitteeni ei suihkuta tuoksua?

Varmista, että laite on kytketty pois. Tarkista ensimmäiseksi, että täyttöpakkauksen suutin osoittaa oikeaan suuntaan. Kun suljet laitteen etukannen, siinä olevassa reiästä pitäisi näkyä täyttöpakkauksen suuttimen musta aukko. Jos mustaa aukkoa ei näy, olet asettanut täyttöpakkauksen väärin päin. Tarkista seuraavaksi, että punainen vipu on yläasennossa. Jos punainen vipu ei ole kokonaan yläasennossa, täyttöpakkausta ei voi asettaa kunnolla paikalleen eikä laitteen etukantta sulkea. Punainen vipu on aukossa, johon täyttöpakkauksen suuttimen pitäisi asettua. Jos punainen vipu on aukon edessä, nosta se yläasentoon aivan ylös asti kääntämällä sitä myötäpäivään ja työnnä sitten täyttöpakkaus paikalleen. Ota täyttöpakkaus ulos laitteesta ja tarkista, onko se tyhjä. Suuntaa suutin poispäin kasvoistasi ja paina sen neliskulmaista painiketta kahdesti. Jos suihketta ei tule, vaihda täyttöpakkaus uuteen.

Aseta uusi täyttöpakkaus paikalleen, sulje etukansi ja valitse haluamasi asetus. Laitteen pitäisi suihkuttaa 15 sekunnin kuluessa. Jos laite ei suihkuta 15 sekunnin kuluessa, vaihda paristot.

Jos laitteesi ei ala toimia uuden Air Wick® -täyttöpakkauksen asentamisen ja paristojen vaihtamisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun numeroon + 358 029 000 9200.

16. Laitteeni valo eivät vilku. Onko se rikki?

Ei ole. Uusimmassa versiossa ei ole vilkkuvaa vihreää valoa. Tämä säästää virtaa, ja paristot kestävät pidempään.

17. Miten Freshmatic®-laitetta käytetään?

KÄYTTÖOHJE: Kun haluat vaihtaa tyhjentyneen pullon uuteen täyttöpakkaukseen, sammuta AIRWICK® FRESHMATIC® Ultra -laite (kytkin OFF-asentoon). Irrota tyhjä pullo ja varmista, että punainen vipu on yläasennossa. Aseta täyttöpakkaus paikalleen niin, että suutin osoittaa ulospäin, ks. kuva oikealla. Aseta laitteeseen haluamasi tuoksun vahvuus: mieto, keskivahva tai voimakas. Ensimmäinen suihkaus tulee noin 15 sekunnin viiveellä. Suuntaa laite aina poispäin kasvoistasi.

18. Mitä turvallisuusohjeita pitää noudattaa?

Turvallisuusohjeet: PIDÄ POISSA LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUVILTA. ÄRSYTTÄÄ SILMIÄ. Saattaa olla haitallinen suoraan sisään hengitettynä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. ÄLÄ suihkuta suoraan kasvoihin tai vartaloon. ÄLÄ päästä ainetta silmiin. Vältä ihokosketusta. PAKKAUS SAATTAA RÄJÄHTÄÄ KUUMENNETTAESSA ÄLÄ puhkaise äläkä polta pakkausta. ÄLÄ altista kuumuudelle. Älä säilytä yli 49 °C:n lämpötilassa. ÄLÄ sijoita lähelle lämmönlähdettä tai sähkölaitetta. ÄLÄ suihkuta avotuleen. ÄLÄ suihkuta suoraan pinnoille. Jos ainetta joutuu pinnoille, pyyhi välittömästi kostealla liinalla. Käytä vain tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Älä käytä makuuhuoneessa. Vain aikuisten käyttöön. Tuote ei ole leikkikalu. Sisältää ponnekaasua, liuotinbensiiniä ja hajusteita.

ENSIAPU: Jos tuotetta on nielty, ÄLÄ oksennuta. Soita VÄLITTÖMÄSTI lääkärille tai myrkytystietokeskukseen. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele VÄLITTÖMÄSTI runsaalla vedellä. Poista piilolinssit ja huuhtele silmiä vähintään 15 minuuttia. Jos ärsytystä tuntuu edelleen, hakeudu lääkäriin. Pese iholle joutunut tuote pois saippualla ja vedellä. Jos tuote aiheuttaa reaktion, lopeta käyttö ja hakeudu lääkäriin.