Life Scents FAQs

1. Mikä on Life Scents™?

Life Scents™ -tuoksut sisältävät uutta teknologiaa, jonka ansiosta tuoksut ovat monikerroksisia ja luonnollisia. Jokaisessa tuoksuyhdistelmässä on kolme jatkuvasti muuttuvaa tuoksua. Se, mitä aistit, muuttuu hetki hetkeltä. Tavallisessa hajusteessa tuoksun osatekijät sekoitetaan keskenään, jotta saadaan valmis tuoksukokonaisuus tai -vaikutelma.  Luonnolliset tuoksut eivät ole tällaisia: kun leivomme, haistamme yksittäiset ainesosat leivonnan eri vaiheissa: paistuvan piirakkataikinan tuoksun, kun uuni avataan, mausteliemessä keitettävien hedelmien tuoksun tai vaniljajäätelön tuoksun, kun piirakkaa syödään. Life Scents™ -tuoksut sisältävät uutta teknologiaa, jonka ansiosta tuoksut ovat monikerroksisia ja luonnollisia. Jokaisessa tuoksuyhdistelmässä on kolme jatkuvasti muuttuvaa tuoksua. Se, mitä aistit, muuttuu hetki hetkeltä. 

Kun viettää päivää rannalla, voi haistaa meren, sitten aurinkovoiteen tuoksun ja sitten ehkä männyt (riippuen siitä, missä päin maailmaa ranta sijaitsee). Ympäröivää tuoksumaailmaa ei siis haista kerralla, vaan ympärillä olevat tuoksut muuttuvat jatkuvasti.

2. Miten Life Scents™ toimii?

Perinteisissä hajusteissa on yksi, muuttumaton tuoksu. Uusi Life Scents™ -teknologia mullistaa tavan, jolla parfymöörit kehittävät tuoksuja. Life Scents™ -tuoksut ovat sekoitus tuoksun osia, jotka muuttuvat jatkuvasti ja tuottavat siten monitasoisen kokemuksen. Haistat joka hetki jotain erilaista, esimerkiksi keitettyjä päärynöitä tai vaniljaa. Life Scents™ -teknologia jäljittelee luonnollisten tuoksujen toimintaa. Tuloksena on upea luonnollinen tuoksukokemus.

3. Onko Life Scents™ -tuoksuja saatavilla muualla?

Ei. Air Wick® omistaa oikeudet Life Scents™ -teknologiaan, ja sitä käytetään ainoastaan Life Scents™ -tuotteissa.

4. Voiko Life Scents™ -täyttöpakkauksia käyttää jo olemassa olevissa Air Wick® -laitteissa?

Kyllä voi. Life Scents™ Freshmatic® -täyttöpakkaukset ja tuoksuöljytäyttöpakkaukset sopivat kaikkiin Air Wick® Freshmatic® -laitteisiin ja tuoksuöljyjen lämmittimiin.

5. Mistä Life Scents™ -tuotteita voi ostaa?

Life Scents™ -tuotteita on saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan. Napsauttamalla Osta heti -painiketta voit myös tarkistaa, mitkä verkkokaupat myyvät Life Scents™ -tuotteita.