Air Wick Westlake Reed Crisp Linen & Lilac 25 ml

Vasta pestyjen lakanoiden tuoksu, jossa on häivähdys villiorvokkia.

Tuotteen ominaisuudet

  • Kestää viikkojen ajan
  • Kaunis muotoilu

Tuotteen kuvaus

Luo monivivahteinen tunnelma kotiisi Air Wick Reed'sin luonnollisen aromaattisilla tuoksutikuilla ja elegantilla muotoilulla.

1. Kierrä korkki auki. 2. Työnnä korkissa oleva sinettilevy irti sormella. 3. Kierrä korkki takaisin paikoilleen. 4. Aseta rottinkitikut pulloon niin, että ne osoittavat eri suuntiin. Tikut toimivat sydänlangan tavoin eli johtaen tuoksua ylöspäin ja vapauttavat sitä hitaasti ilmaan. 5. Aseta pullo tasaiselle alustalle, ettei sisältö pääse läikkymään. Älä aseta kiillotetulle, maalatulle tai muoviselle pinnalle. Pyyhi mahdolliset roiskeet välittömästi. Säilytä nämä ohjeet vastaisuuden varalle. Kestää jopa 6 viikkoa.

Varoitus: Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Käytä suojakäsineitä/ silmiensuojainta/ kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_8078133