Air Wick Life Scents Reed Turqouise Oasis 30 ml

Ympäröi itsesi turkoosilla merellä ja auringon vaalentaman ajopuun, suolaisten meren pärskeiden ja lämpimän tuulen tuoksuilla.

Tuotteen ominaisuudet

  • Turquoise Oasis pehmentää tunnelmaa meren pärskeillä, lämpimällä tuulella ja ajopuun hienovaraisella tuoksulla
  • Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo aidon tunnelman.
  • Kestää jopa neljä viikkoa
  • Kaunis muotoilu

Tuotteen kuvaus

Luo monivivahteinen tunnelma kotiisi Air Wick Reed'sin luonnollisen aromaattisilla tuoksutikuilla ja elegantilla muotoilulla.

1. Kierrä korkki auki ja poista se. Irrota sinettilevy ja kierrä korkki takaisin paikalleen. 2. Työnnä rottinkipuikot pulloon. Puikot imevät tuoksua itseensä ja vapauttavat sitä hitaasti. 3. Sijoita tuote tukevalle alustalle. Älä sijoita sitä vahatulle, maalatulle tai muovipinnalle. Säilytä ohjeet mahdollista tulevaa käyttöä varten.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Tuote sisältää osia, jotka voivat aiheuttaa TUKEHTUMISVAARAN.

EA_3022679