Air Wick Life Scents Vanilla Bakery Treat 1 kpl

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaahtovaha: Tasalaatuisesti sulava vaha tuottaa yhtenäisen tuoksukokemuksen
  • Tuoksuu jo ennen sytyttämistä: Voimakkaampi tuoksu kuin perinteisissä valetuissa vahakynttilöissä
  • Laadukas huurrelasi: Mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut
  • Ei vaharyppyjä: Vahakynttilä sulaa kauniisti ja palaa tasaisesti

Tuotteen kuvaus

Vaahtovahakynttilä värillisessä huurrelasipurkissa. Korkkikannen ja helposti irtoavan etiketin ansiosta sopii hyvin sisustukseen.

ÄLÄ SÄILYTÄ VIERASESINEIDEN (esim. TULITIKKUJEN) LÄHELLÄ. Älä lisää eteerisiä öljyjä. Pidä sydän enintään 1 cm:n pituisena välttääksesi liiallista savuttamista. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta tai lähelle palavia materiaaleja äläkä anna kynttilän palaa yli 4 tuntia. Sammuta, kun tuotetta on jäljellä alle 1 cm, äläkä koskaan anna kynttilän palaa loppuun saakka. VAROITUKSET Käytä tasaisella, lämpöä kestävällä pinnalla vedottomassa paikassa. Säilytä kynttilää pystyasennossa. Älä käytä lämpimien pintojen päällä, esim. TV:n päällä. Älä siirrä äläkä kallista kynttilää, kun se on sytytetty tai ennen kuin steariini on kovettunut. Älä anna liekin koskettaa lasiastian kylkiä. Lasi on kuuma käytön aikana ja sen jälkeen. Älä käytä, jos lasi on vaurioitunut. Jätä aina vähintään 20 cm:n väli palavien kynttilöiden väliin. Sammuta kynttilä kevyesti puhaltamalla. Varmista, että kynttilä on sammunut ennen kannen paikoilleen laittamista. Kantta ei pidä käyttää kynttilän sammuttamiseen. Vältä savun suoraa hengittämistä. Tuuleta huone käytön jälkeen.

Sisältää: Ethyl methylphenylglycidate, Coumarin, Benzyl benzoate. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Tuoksuyliherkkien tulee olla varovaisia tätä tuotetta käyttäessään. Ilmanraikastajat eivät korvaa hyvää hygieniaa.

EA_3045886

Product Code: 5701092113382