Air Wick Pure Aerosol Refreshing Lemon Flower 250ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Eliminoi hajut ilman kosteaa sumua
  • Vain tiivistettyä tuoksua
  • Ei lisättyä vettä

Tuotteen kuvaus

Uusi Airwick Pure sisältää viittä eteeristä öljyä luo virkistävää ilmapiiriä ja poistaa hajuja – ei jätä kosteita jälkiä, luo miellyttävän tuoksukokemuksen.

Pidä pulloa pystyasennossa ja tähtää itsestäsi poispäin. Paina painiketta tasaisesti ja suihkuta huoneen keskikohtaan päin.

Noudata aina käyttöohjetta. Tuotteen tahallinen väärinkäyttö sisään hengittämällä eli imppaamalla voi olla vaarallista tai jopa tappavaa. ÄLÄ hengitä suihketta. Käytä ainoastaan tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Paineistettu pakkaus. Suojaa auringonvalolta. Älä altista pakkausta yli 50 °C:n lämpötiloille esimerkiksi autossa tai uunin tai tulisijan läheisyydessä. Älä puhkaise tai polta edes pakkauksen tyhjennyttyä. Älä suihkuta avotuleen tai hehkulamppuun. Älä suihkuta lieden, lämmönlähteen tai käytössä olevien sähkölaitteiden lähellä. Pidä poissa syttymislähteiden läheisyydestä. Ei tupakointia. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Paineistettu pakkaus – voi räjähtää kuumentuessaan. Pidä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Jos joudut hakeutumaan lääkärin hoitoon, ota pakkaus tai tuoteseloste mukaasi. Älä altista tuotetta kuumuudelle, kuumille pinnoille, kipinöille, avotulelle tai muille syttymislähteille. Ei tupakointia. Älä puhkaise tai polta edes pakkauksen tyhjennyttyä. Älä suihkuta avotuleen tai muuhun kohteeseen, joka voi sytyttää suihkeen. Suojaa auringonvalolta. Älä altista tuotetta yli 50 °C:n lämpötiloille. JOS TUOTETTA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo varovaisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti.Jatka huuhtomista. Sisältää geraniolia ja di-sitronellolia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Hajusteyliherkkyydestä kärsivien kannattaa noudattaa varovaisuutta tuotteen käytössä. Ilmanraikastimet eivät korvaa normaalia hygienian hoitoa. Pidä poissa lasten ulottuvilta Älä anna tuotteen joutua silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

EA_3052582

Product Code: 5701092113573