Botanica by Air Wick Reeds Island Rose & African Geranium 80ml

Botanica by Air Wick tuoksutikut

Tuotteen ominaisuudet

  • Ei väriaineita
  • materiaalina luonnollinen rottingin oksa
  • vastuullisesti tuotetut eteeriset öljyt
  • kestää jopa 30 päivää

Saatavilla:: Fresh Pineapple & Tunisian Rosemary

Tuotteen kuvaus

Kaikki Botanica by Air Wick hajusteemme ovat tehtyjä eksoottisista luonnollisista aineosista, huolellisesti hankittuna tavalla joka kunnioittaa ympäristöä. Tuoksutikut on valmistettu luonnollisesta rottingista, ja ne vapauttavat hentoa, eksoottista tuoksua, joka säilyy jopa 45 päivän ajan. Luo kotiisi kutsuva tunnelma tuoksutikkujen luonnollisen tuoksun ja kauniin muotoilun avulla.

Käyttöohje: 1. Kierrä korkki auki. 2. Poista korkin päässä oleva tiivistelevy sormella. 3. Kierrä korkki takaisin pulloon. 4. Pane rottinkipalmun oksat pulloon ja levitä oksia. Oksat toimivat sydänlangan tavoin ja vapauttavat hajustetta hitaasti ilmaan. 5. Varmista, että tuote on tasaisella alustalla, jossa sisältö ei pääse läikkymään vahingossa. Älä sijoita kiillotetulle, maalatulle tai muovipinnalle. Pyyhi mahdolliset roiskeet pinnalta. Säilytä käyttöohje myöhempää tarvetta varten.

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY:Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Käyttöohje: 1. Kierrä korkki auki. 2. Poista korkin päässä oleva tiivistelevy sormella. 3. Kierrä korkki takaisin pulloon. 4. Pane rottinkipalmun oksat pulloon ja levitä oksia. Oksat toimivat sydänlangan tavoin ja vapauttavat hajustetta hitaasti ilmaan. 5. Varmista, että tuote on tasaisella alustalla, jossa sisältö ei pääse läikkymään vahingossa. Älä sijoita kiillotetulle, maalatulle tai muovipinnalle. Pyyhi mahdolliset roiskeet pinnalta. Säilytä käyttöohje myöhempää tarvetta varten.

EA_3112478

Product Code: 5701092114860