Botanica by Air Wick Candle Fresh Pineapple & Tunisian Rosemary 205g

Botanica by Air Wick kynttilä luonnollisesta vahasekoitteesta

Tuotteen ominaisuudet

  • Kestää jopa 40 tuntia
  • Lasipurkin ja kannen voi kierrättää.
  • Luonnonvahasta ja parafiinista koostuva kynttilä, jonka sydän ei sisällä metallia.
  • Inspiraatio luonnosta, pidämme huolta ympäristöstä

Saatavilla:: Island Rose & African Geranium

Tuotteen kuvaus

Air Wick -kynttilä sisältää vastuullisesti tuotettuja eteerisiä öljyjä. Kestää jopa 40 tuntia. Lasipurkin ja kannen voi kierrättää. Luonnonvahasta ja parafiinista koostuva kynttilä, jonka sydän ei sisällä metallia.

ÄLÄ SÄILYTÄ VIERASESINEIDEN (esim.TULITIKKUJEN) LÄHELLÄ. Älä lisää eteerisiä öljyjä. Pidäsydän enintään 1 cm:n pituisena välttääksesi liiallistasavuttamista. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimattatai lähelle palavia materiaaleja äläkä anna kynttilän palaa yli4 tuntia. Sammuta, kun tuotetta on jäljellä alle 1 cm, äläkäkoskaan anna kynttilän palaa loppuun saakka.VAROITUS:Ohjeiden laiminlyönnistä voi aiheutuapalovaara, henkilövahinko tai lasin rikkoutuminen.VAROITUKSET:Käytä tasaisella, lämpöä kestävällä pinnallavedottomassa paikassa. Säilytä kynttilää pystyasennossa.Älä käytä lämpimien pintojen päällä, esim. TV:n päällä. Äläsiirrä äläkä kallista kynttilää, kun se on sytytetty tai ennenkuin steariini on kovettunut. Älä anna liekin koskettaalasiastian kylkiä. Lasi on kuuma käytön aikana ja senjälkeen. Älä käytä, jos lasi on vaurioitunut. Jätä ainavähintään 20 cm:n väli palavien kynttilöiden väliin.Sammuta kynttilä kevyesti puhaltamalla. Älä käytäuudelleen. Hävitä käytön jälkeen, ks.hävitysohje

VAROITUS:LUE TURVALLISUUSOHJEET JAVAROITUSTEKSTI HUOLELLISESTI ENNENKÄYTTÖÄ. ÄLÄ SÄILYTÄ VIERASESINEIDEN (esim.TULITIKKUJEN) LÄHELLÄ. Älä lisää eteerisiä öljyjä. Pidäsydän enintään 1 cm:n pituisena välttääksesi liiallistasavuttamista. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimattatai lähelle palavia materiaaleja äläkä anna kynttilän palaa yli4 tuntia. Sammuta, kun tuotetta on jäljellä alle 1 cm, äläkäkoskaan anna kynttilän palaa loppuun saakka.VAROITUS:Ohjeiden laiminlyönnistä voi aiheutuapalovaara, henkilövahinko tai lasin rikkoutuminen.VAROITUKSET:Käytä tasaisella, lämpöä kestävällä pinnallavedottomassa paikassa. Säilytä kynttilää pystyasennossa.Älä käytä lämpimien pintojen päällä, esim. TV:n päällä. Äläsiirrä äläkä kallista kynttilää, kun se on sytytetty tai ennenkuin steariini on kovettunut. Älä anna liekin koskettaalasiastian kylkiä. Lasi on kuuma käytön aikana ja senjälkeen. Älä käytä, jos lasi on vaurioitunut. Jätä ainavähintään 20 cm:n väli palavien kynttilöiden väliin.Sammuta kynttilä kevyesti puhaltamalla. Älä käytäuudelleen. Hävitä käytön jälkeen, ks.hävitysohje. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta.

EA_3113950

Product Code: 5701092114891