Air Wick Freshmatic Max Refill Freesia & Jasmine 250 ml

Vasta poimittujen valkoisten kukkien kevyt tuoksu – freesia ja ranskalainen jasmiini

Tuotteen ominaisuudet

  • Air Wick™ Freshmatic Automatic Spray on suunniteltu jatkuvaan ilmanraikastukseen kodissasi.
  • Kätevä käyttää – voit ripustaa/asettaa raikastimen mihin tahansa kotonasi.
  • Ilmanraikastin on helppokäyttöinen. Kun asetat paristokäyttöiseen raikastimeen aerosolitäyttöpakkauksen, laite vapauttaa ilmaan kevyttä tuoksua säännöllisin väliajoin.

Tuotteen kuvaus

Tutustu Air Wickin virkistävään Aqua Essences -tuotevalikoimaan. Sarjan esikuvana ovat vedessä kasvavat kukat – tuoksuilla luot kotiisi luonnon raikkauden.

Lue turvaohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Säilytä ohjeet myöhempää tarvetta varten. 1. Varmista, että raikastimen taustapuolella oleva valintakiekko on OFF-asennossa. Avaa kotelo painamalla taustapuolella olevaa painiketta ja vedä kotelo auki. Varmista, etteivät sormesi ole kotelon sivusaumojen päällä. Aseta raikastimeen kaksi AA/LR6-paristoa ja varmista, että niiden plus- ja miinusnavat (+/-) osoittavat oikeaan suuntaan. 2. Varmista ennen aerosolipullon asettamista paikalleen, että raikastimen sisällä oleva punainen vipu on nostettu ylös. Paina aerosolipakkaus paikalleen suutin ylöspäin. 3. Sulje kotelo. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja valitse haluamasi tuoksun voimakkuus taustapuolella olevan valintakiekon avulla (mieto, keskivoimakas, voimakas). 15 sekunnin jälkeen raikastin suihkauttaa tuoksua ensimmäisen kerran. Jos näin ei käy, käännä valintakiekko OFF-asentoon. a. Varmista, että paristot ovat oikein paikoillaan. b. Irrota aerosolipullo ja nosta punainen vipu ylös (katso kuvio 2). c. PUNAISEN valon vilkkuminen heti ensimmäisen suihkauksen jälkeen tarkoittaa, ettei täyttöpakkaus kelpaa, koska raikastin ei tunnista sitä Air Wick® -merkkiseksi. Soita pakkauksen pohjassa näkyvään asiakaspalvelunumeroon, niin saat lisäohjeita. 4. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja aseta se haluamaasi paikkaan vähintään kahden metrin korkeudelle. 5. Vaihda aerosolipullo, kun tuoksu on kulunut loppuun. Suuntaa laite kasvoista poispäin, käännä taustapuolella oleva kytkin OFF-asentoon (tämä nollaa suihkauslaskurin), vaihda täyttöpakkaus uuteen ja valitse sopiva tuoksun voimakkuus.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Painepakkaus. Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/ avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Käyttö vain ohjeen mukaan . Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_3006004

Product Code: 5701092104632