Air Wick Freshmatic Refill Life Scents Turquoise Oasis 250 ml

Turquoise Oasis tuo kotiisi koskematonta kauneutta. Tuoksussa tuntuvat sun bleached driftwood, salty sea spray ja warm breeze.

Tuotteen ominaisuudet

  • Automaattinen ilmanraikastin
  • Valittavana kolme annosteluväliä
  • Vaihdettavat tuoksut
  • Sisältää 2 paristoa

Tuotteen kuvaus

Air Wick Freshmatic Turquoise Oasis tuo kotiisi koskematonta kauneutta. Tuoksussa tuntuvat sun bleached driftwood, salty sea spray ja warm breeze. Suihkauttaa raikasta tuoksua automaattisesti, ja pitää kotisi aina kutsuvan tuoksuisena. Valitse haluamasi Air Wick ja anna sen levittää miellyttävää tuoksua sekä hyvää mieltä jopa 60 päivän ajan *. * Perustuen alimman tehon asetukseen

Lue turvaohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Säilytä ohjeet myöhempää tarvetta varten. 1. Varmista, että raikastimen taustapuolella oleva valintakiekko on OFF-asennossa. Avaa kotelo painamalla taustapuolella olevaa painiketta ja vedä kotelo auki. Varmista, etteivät sormesi ole kotelon sivusaumojen päällä. Aseta raikastimeen kaksi AA/LR6-paristoa ja varmista, että niiden plus- ja miinusnavat (+/-) osoittavat oikeaan suuntaan. 2. Varmista ennen aerosolipullon asettamista paikalleen, että raikastimen sisällä oleva punainen vipu on nostettu ylös. Paina aerosolipakkaus paikalleen suutin ylöspäin. 3. Sulje kotelo. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja valitse haluamasi tuoksun voimakkuus taustapuolella olevan valintakiekon avulla (mieto, keskivoimakas, voimakas). 15 sekunnin jälkeen raikastin suihkauttaa tuoksua ensimmäisen kerran. Jos näin ei käy, käännä valintakiekko OFF-asentoon. a. Varmista, että paristot ovat oikein paikoillaan. b. Irrota aerosolipullo ja nosta punainen vipu ylös (katso kuvio 2). c. PUNAISEN valon vilkkuminen heti ensimmäisen suihkauksen jälkeen tarkoittaa, ettei täyttöpakkaus kelpaa, koska raikastin ei tunnista sitä Air Wick® -merkkiseksi. Soita pakkauksen pohjassa näkyvään asiakaspalvelunumeroon, niin saat lisäohjeita. 4. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja aseta se haluamaasi paikkaan vähintään kahden metrin korkeudelle. 5. Vaihda aerosolipullo, kun tuoksu on kulunut loppuun. Suuntaa laite kasvoista poispäin, käännä taustapuolella oleva kytkin OFF-asentoon (tämä nollaa suihkauslaskurin), vaihda täyttöpakkaus uuteen ja valitse sopiva tuoksun voimakkuus.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painepakkaus. Voi revetä kuumennettaessa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Käyttö vain ohjeen mukaan. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_3012515

Product Code: 5701092111319