Air Wick Freshmatic Pure Cherry Blossom refill 250 ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Automaattinen ilmanraikastin
  • Valittavana kolme annosteluväliä
  • Vaihdettavat tuoksut

Tuotteen kuvaus

Freshmatic Auto-Spray vapauttaa tuoksua, joka raikastaa kotiasi tasaisesti ja neutraloi hajuja. Ei sisällä vettä, joten ilmassa on enemmän tuoksua – ja vähemmän lattialla.

Aseta laite OFF-asentoon ennen täyttöpakkauksen vaihtoa. SUUNTAA AINA KASVOISTA POIS PÄIN. Käynnistä laite. Se suihkuttaa 15 sekunnin kuluttua.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Pidä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta syttymislähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun syttymislähteeseen. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C:n lämpötiloille. Ei saa puhkaista eikä polttaa edes tyhjänä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti, ja jatka huuhtelua. Käytä ainoastaan ohjeiden mukaisesti. Kierrätä tyhjä pakkaus. Hajusteyliherkkyydestä kärsivien henkilöiden tulee noudattaa varovaisuutta käyttäessään tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa hyvää hygieniaa. Käytä tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.

EA_3045529

Product Code: 5701092113177