Air Wick V.I.Poo Lemon Idol 55 ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Pidä pahat hajut pöntössä
  • Ennen wc-asiointia käytettävä suihke.
  • Riittää jopa 300 suihkaukseen eli noin 100 käyttökertaan.

Tuotteen kuvaus

Air Wick V.I.Poo saa sinut tuntemaan itsesi wc:n VIP-henkilöksi! Suihkauta 3–5 kertaa wc-pönttöön ennen wc-asiointia. Innovatiiviset eteeriset öljyt muodostavat kerroksen, joka pyydystää ja neutraloi epämiellyttävät hajut jo ennen niiden muodostumista.

Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. Ravista huolellisesti. Suihkauta 3−5 kertaa suoraan wc-pöntön veden pinnalle ennen asiointia. VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN. TOIMI NÄIN: KÄYTÄ TILASSA, JOSSA ON HYVÄ ILMANVAIHTO. SÄILYTÄ HUONEENLÄMMÖSSÄ .KIELLOT: ÄLÄ SUIHKUTA ISTUINRENKAALLE. PYYHI KOSTEALLA PYYHKEELLÄ, JOS VAHINGOSSA TEET NÄIN.

Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_3036759

Product Code: 5701092112705