Air Wick V.I.Poo Lavender Superstar 55 ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Pidä pahat hajut pöntössä
  • Ennen wc-asiointia käytettävä suihke.
  • Riittää jopa 300 suihkaukseen eli noin 100 käyttökertaan.

Tuotteen kuvaus

Air Wick V.I.Poo saa sinut tuntemaan itsesi wc:n VIP-henkilöksi! Suihkauta 3–5 kertaa wc-pönttöön ennen wc-asiointia. Innovatiiviset eteeriset öljyt muodostavat kerroksen, joka pyydystää ja neutraloi epämiellyttävät hajut jo ennen niiden muodostumista.

Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. Ravista huolellisesti. Suihkauta 3−5 kertaa suoraan wc-pöntön veden pinnalle ennen asiointia. VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN. TOIMI NÄIN: KÄYTÄ TILASSA, JOSSA ON HYVÄ ILMANVAIHTO. SÄILYTÄ HUONEENLÄMMÖSSÄ .KIELLOT: ÄLÄ SUIHKUTA ISTUINRENKAALLE. PYYHI KOSTEALLA PYYHKEELLÄ, JOS VAHINGOSSA TEET NÄIN.

Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_3036761

Product Code: 5701092112729