Air Wick Freshmatic Refill Life Scents Mystical Garden 250 ml

Löydä salainen puutarha, jossa tuoksuvat auringon kypsyttämät vadelmat, kukkivat ruusut ja pehmeä vaahtokarkki.

Tuotteen ominaisuudet

  • Automaattinen ilmanraikastin
  • Valittavana kolme annosteluväliä
  • Vaihdettavat tuoksut
  • Sisältää 2 paristoa

Tuotteen kuvaus

Air Wick Freshmatic Mystical Garden automaattispray auttaa kertomaan kotisi tarinaa. Löydä salainen puutarha, jossa tuoksuvat auringon kypsyttämät vadelmat, kukkivat ruusut ja pehmeä vaahtokarkki. Air Wick Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo kotiisi kutsuvan tunnelman. Air Wick® Freshmatic® Max automaattispray tuottaa jatkuvan tuoksun automaattisesti koko päivän ajan. Kotisi tuoksuu aina kutsuvalta. Aseta laitteeseen haluamasi tuoksun vahvuus ja nauti salaisen puutarhan tuoksusta kotonasi.Air Wick Freshmatic Mystical Garden automaattispray auttaa kertomaan kotisi tarinaa. Löydä salainen puutarha, jossa tuoksuvat auringon kypsyttämät vadelmat, kukkivat ruusut ja pehmeä vaahtokarkki. Air Wick Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo kotiisi kutsuvan tunnelman. 

Lue turvaohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Säilytä ohjeet myöhempää tarvetta varten. 1. Varmista, että raikastimen taustapuolella oleva valintakiekko on OFF-asennossa. Avaa kotelo painamalla taustapuolella olevaa painiketta ja vedä kotelo auki. Varmista, etteivät sormesi ole kotelon sivusaumojen päällä. Aseta raikastimeen kaksi AA/LR6-paristoa ja varmista, että niiden plus- ja miinusnavat (+/-) osoittavat oikeaan suuntaan. 2. Varmista ennen aerosolipullon asettamista paikalleen, että raikastimen sisällä oleva punainen vipu on nostettu ylös. Paina aerosolipakkaus paikalleen suutin ylöspäin. 3. Sulje kotelo. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja valitse haluamasi tuoksun voimakkuus taustapuolella olevan valintakiekon avulla (mieto, keskivoimakas, voimakas). 15 sekunnin jälkeen raikastin suihkauttaa tuoksua ensimmäisen kerran. Jos näin ei käy, käännä valintakiekko OFF-asentoon. a. Varmista, että paristot ovat oikein paikoillaan. b. Irrota aerosolipullo ja nosta punainen vipu ylös (katso kuvio 2). c. PUNAISEN valon vilkkuminen heti ensimmäisen suihkauksen jälkeen tarkoittaa, ettei täyttöpakkaus kelpaa, koska raikastin ei tunnista sitä Air Wick® -merkkiseksi. Soita pakkauksen pohjassa näkyvään asiakaspalvelunumeroon, niin saat lisäohjeita. 4. Suuntaa raikastin kasvoista poispäin ja aseta se haluamaasi paikkaan vähintään kahden metrin korkeudelle. 5. Vaihda aerosolipullo, kun tuoksu on kulunut loppuun. Suuntaa laite kasvoista poispäin, käännä taustapuolella oleva kytkin OFF-asentoon (tämä nollaa suihkauslaskurin), vaihda täyttöpakkaus uuteen ja valitse sopiva tuoksun voimakkuus.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painepakkaus. Voi revetä kuumennettaessa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. – Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. VAROITUS: Käyttö vain ohjeen mukaan. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta. Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä.

EA_3012516

Product Code: 5701092111326