Air Wick Candle Life Scents Turquoise Oasis

Ympäröi itsesi turkoosilla merellä ja auringon vaalentaman ajopuun, suolaisten meren pärskeiden ja lämpimän tuulen tuoksuilla.

Tuotteen ominaisuudet

  • Trooppisessa tuoksusekoituksessa on vivahteita auringon vaalentamasta ajopuusta, suolaisista meren pärskeistä ja lämpimän tuulen tuoksuista.
  • Astian yksinkertainen muotoilu ja hopeanvärinen kansi sopivat moneen eri sisustustyyliin.
  • Etiketti irtoaa helposti astiasta.
  • vaihtaa väriä hitaasti

Tuotteen kuvaus

Kaikki tämä on Air Wick Candle Life Scents Turquoise Oasis -kynttilässä. Nauti turkoosin meren kauneudesta ja kynttilän yksinkertaisesta muotoilusta. Sijoita tuoksukynttilä keittiöön, olohuoneeseen tai sinne, missä kaipaat raikasta trooppista tuoksua. Air Wick Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo kotiisi kutsuvan tunnelman.

Valvo palavaa kynttilää. Älä polta kynttilää helposti syttyvien materiaalien lähettyvillä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Poista roskat ja muut vierasesineet sulaneesta steariinista. ÄLÄ anna liekin koskettaa lasia. SAMMUTA kynttilä, kun sitä on jäljellä noin 1 cm. Jos annat kynttilän palaa loppuun, astia voi rikkoontua. Kynttilän sydän ei sisällä lyijyä. 

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta.

EA_3013307