Air Wick Candle Life Scents Delight

Tämä hauska ja leikkisä tuoksu tuo tuulahduksen kesää kotiisi. Siinä yhdistyvät raikkaat valkoiset kukat, makea meloni ja hienovarainen vanilja.

Tuotteen ominaisuudet

  • Kesäisessä tuoksussa yhdistyvät raikkaat valkoiset kukat, makea meloni ja hienovarainen vanilja.
  • Astian yksinkertainen muotoilu ja hopeanvärinen kansi sopivat moneen eri sisustustyyliin.
  • Etiketti irtoaa helposti astiasta.

Tuotteen kuvaus

Kaikki tämä on Air Wick Candle Life Scents Delight -kynttilässä. Nauti kynttilän yksinkertaisesta muotoilusta ja kesän tuoksusta ympäri vuoden. Sijoita tuoksukynttilä keittiöön, olohuoneeseen tai sinne, missä kaipaat hedelmäistä tuoksua. Air Wick Life Scents™ on ensimmäinen jatkuvasti muuttuvien tuoksujen sarja, joka luo kotiisi kutsuvan tunnelman.

Valvo palavaa kynttilää. Älä polta kynttilää helposti syttyvien materiaalien lähettyvillä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Poista roskat ja muut vierasesineet sulaneesta steariinista. ÄLÄ anna liekin koskettaa lasia. SAMMUTA kynttilä, kun sitä on jäljellä noin 1 cm. Jos annat kynttilän palaa loppuun, astia voi rikkoontua. Kynttilän sydän ei sisällä lyijyä. 

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta.

EA_3013308