Air Wick Décor Candle Life Scents Delight 1 kpl

Tämä hauska ja leikkisä tuoksu tuo tuulahduksen kesää kotiisi. Siinä yhdistyvät raikkaat valkoiset kukat, makea meloni ja hienovarainen vanilja.

Tuotteen ominaisuudet

  • Tyylikkään muotoilun ansiosta tuote sopii jokaiseen kotiin.
  • Jopa 40 tuntia tuoksua.

Tuotteen kuvaus

Ylellinen tuoksukynttilä, jonka monikerroksinen tuoksu on luonnollinen ja virkistävä. Tuoksu säilyy kynttilän koko käyttöiän. Tämä hauska ja leikkisä tuoksu tuo tuulahduksen kesää kotiisi. Siinä yhdistyvät raikkaat valkoiset kukat, makea meloni ja hienovarainen vanilja. Jopa 40 tuntia tuoksua.

LUE JA SÄILYTÄ OHJEET. OHJEIDEN VASTAISESTA KÄYTÖSTÄ VOI AIHEUTUA TULIPALO TAI HENKILÖVAHINKO. KYNTTILÄÄN EI SAA LAITTAA MITÄÄN ESINEITÄ, ESIM. TULITIKKUJA. Älä lisää kynttilään eteerisiä öljyjä. Kun pidät sydämen n. 1 cm:n pituisena, kynttilä ei savuta. Älä jätä kynttilää palamaan ilman valvontaa, helposti syttyvän materiaalin lähelle. Älä polta kynttilää yli neljää tuntia kerrallaan. Lopeta kynttilän polttaminen, kun siitä on jäljellä alle 2,5 cm. Älä anna kynttilän palaa loppuun. Käytä aina kynttilänjalkaa. Hajusteallergioista kärsivien tulisi olla varovaisia käyttäessään tätä tuotetta.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Jos ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa: Hakeudu lääkäriin.

EA_3029305

Product Code: 5701092112378